Recientes

miércoles, 8 de abril de 2015

Elliott Associates: De markedet som de eier det


Elliott Associates har dette unike firmaets motto som inspirerer sine kunder fullstendig tillit: markedsføring en egenskap som de eier den. Nå er det en eiendom markedsføringsstrategi du hører hver dag. Og hvis du gjør, du ser ikke det gjort hver dag.

SÃ¥ hva betyr dette i ekte forretningsbetingelser?

Først av alt, er det åpenbart at dette ikke vil være mulig å gjøre for enhver bedrift som ikke har vært aktivt involvert i eiendomsmeglerbransjen selv. Du kan ikke administrere noe for noen andre med mindre du har gjort det selv for din egen eiendom.

Generelt, investeringstjenester Elliott Associates i Paris for kunder som egen eiendom, eller ønsker å kjøpe en og utvikle den. Erfaring i vellykkede transaksjoner i nesten en milliard-dollar verdt av næringseiendom eiendeler utstyrer fullt det å håndtere noen avtale. I hovedsak er Elliott Associates forpliktet til "kjøpe og selge hver eiendom som om (de) eide det (selv)". Fungerende kunder som fullstendig tillit til sin kompetanse gjør at alle parter involvert i stabiliteten av transaksjonen og egenskapen potensial til fordel for alle parter. Hele prosessen er avhengig av evnen til "prosjektleder" (Elliot Associates, som er) til direkte i løpet av prosessen fullført kurset.

Fra de atlantiske kystlinjen i Salt Lake City-området, har Elliott Associates håndtert transaksjoner, enten det er en multi-instans detaljhandel eller enkelt-leieren, nettet leide eiendommen, utnytte state-of-the-art teknologi, enorme data base, testet analyse metoden og nyskapende markedsføringsstrategier.

Elliott Associates' unik fordel som et selskap kommer fundamentet dypt inn hvert aspekt av eiendomsbransjen som inkluderer en skatt-trove av kompetanse, kunnskap, banerekord og ressurser som det utnytter for sine kunder i sin spesiallaget tilnærming. Dette har tjent Elliott rykte som en av de ledende næringseiendom. Som en familiebedrift, har selskapet etablert en norm for tilpasset bruk-selv en personlig tilnærming-klientens grundig behov og forhold.

Det viktigste fremstøt i hele denne prosessen er byggingen av tillit til klienten; og Elliott Associates oppnår dette flittig for å etablere og opprettholde sitt oppdrag gjennom "klare, konsise og hyppige kommunikasjon".

Tillit kan aldri bli etablert i fravær av en åpen linje av kommunikasjon fra utbruddet av en transaksjon til sluttfasen. Elliott Associates' evne til å oppnå sin visjon om markedsføring egenskaper, nå tilgjengelig i Tokyo, kunder avhenger på har riktig informasjon og fleksibilitet til å tilpasse seg dynamikken i en transaksjon basert på parameterne etablert mellom selskapet og eieren. Eventuelle etterslep eller hull i kommunikasjonslinjene mellom eieren og selskapet ødelegger hele ideen om dette markedsføringsstrategi.

Alle har Elliott etablert sin testet evne til å være paragon for bruk av denne marketing tilnærming. Suksess er den endelige beviset av noen strategiens effektivitet.

Elliott Associates Marketing Properties in USA Paris

Relacionados

0 comentarios

No hay comentarios. ¡Sé el primero!

Publicar un comentario